Taravari do të jetë ministër, ja emrat tjerë!

Estimated read time 1 min read

Arben Taravari nga koalicioni VLEN ka shpalosur disa nga emrat e funksionarëve që do të jenë në qeverinë e ardhshme. Taravari, tha se ai do të jetë ministër i shëndetësisë.
“Ministër i ekologjisë do të jetë Izet Mexhiti, ministër për qeverisje të mirë dhe transparencë do të jetë Arben Fetai i cili është lindur dhe jeton në Bruksel do të kthehet në vend që të udhëqë me ministrinë, Fatmir Limani do të jetë ministër i politikës sociale, ministër i ekonomisë pritet sot të vendoset se cili do të jetë”, ka thënë Taravari për Kanal5. /SHENJA/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like