Rëndohet gjendja e udhëtarëve që Serbia i bllokoi në kufi- Dërgohen me ambulancë në spital

Estimated read time 1 min read

Është rënduar gjendja e udhëtarëve kosovarë që janë bllokuar në pikëllimin kufitar mes Kroacisë dhe Serbisë. Autoritete kufitare serbe nuk po lejojnë te kalojnë kufirin duke ua marrë letërnjoftimet dhe dokumentacionet e udhëtimit.

Advertisement

Disa nga udhëtarët kanë marrë edhe ndihmë mjekësore.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like