Ramiz Kelmendi: Paga për me jetu në Kosovë është 700 euro!

Estimated read time 1 min read

Afaristi i njohur Ramiz Kelmendi në emisionin “Hambar” ka folur rreth pagave të cilat do të ishin të mjaftueshme për të jetuar në Kosovë.

Ai thotë se paga ideale për 2 deri në 3 vite karrierë në Kosovë do të ishte 700 euro, raporton Gazeta10.

“Nëse nme i kemi 1.5 milionë banorë, dikund rreth 900 mijë vetë janë të aftë për punë, sot neve po na nevojitet edhe barazëpesha në familje që të kemi më shumë të punësuar në familje sepse nuk mundet me i’a dal dikush si i punësuari i vetëm kur i ka të aftë katër persona në familje që munden me punu, dhe unë mendojë që ai i cili arrin mos me pas pagë më poshtë se 700 euro mund teë pret një të ardhme 2-3 vite por që pas këtyre viteve duhet të shkohet paga deri në 100 mijë euro”, tha ai në Kanal10./Gazeta10

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like