Nuk do ta besoni sesa herë një burrë është vaksinuar kundër Covid – 19!

Estimated read time 1 min read

Një burrë 62-vjeç nga Gjermania, përkundër këshillave mjekësore – është vaksinuar 217 herë kundër COVID-19, shkruan BBC.

Ky rast bizar është dokumentuar në revistën The Lancet Infectious Diseases.Vaksinat janë blerë dhe i janë injektuar privatisht brenda 29 muajve.Burri duket se nuk ka patur ndonjë efekt, thuhet nga hulumtuesit e Universitetit të Erlangen-Nurembergut.
“Për këtë rast mësuam përmes një artikulli në gazetë”, tha Dr. Kilian Schober nga departamenti i mikrobiologjisë në universitetin gjerman.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like