Një person hyn në automjetin e tij dhe i merr para 22 vjeçarit nga Dëbërca

Estimated read time 1 min read

22 Maj, 2024
Më datë 21.05.2024 në orën 13.40 në Departamentin e Policisë Kamnjan, personi S.R. (22) nga Dëbërca e Tetovës ka raportuar se rreth orës 13.00 në rrugën lokale për në Pirok të Tetovës, një person ka hyrë në automjetin e tij dhe kishte marrë para nga ai. Janë marrë masa për të pastruar çështjen.TS

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like