Nga mesnata cmime te reja te derivateve

Estimated read time 1 min read

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,16 % në raport me vendimin e datës 27.5.2024.

Nga data 4.6.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë EUROSUPER BS – 95 82,00 (denarë/litër)
Benzinë EUROSUPER BS – 98 84,00 (denarë/litër)
Naftë EURODIZEL BS (D-E V) 73,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 72,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 43,209 (denarë/kilogram)

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe të EUROSUPERIT BS-98 dhe të EURODIZELIT (D-Е V) ulen për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri I(ЕL-1) ulet për 1,00 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,756 den/kg.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like