Nexhi lavdëron Haradinajn për daljen e parë me UÇK: Ndryshe me maskë, ndryshe pa të

Estimated read time 1 min read

Ish deputeti i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj në emisionin ka folur për daljen e parë publike të UÇK-së në Kosovë.
Ai ka treguar arsyet se pse ka vendosur të dal pa maskë.

“Dalja e UÇK-së mori peshë pas daljes së saj, unë personalisht nuk e kom vlerësu këtë ngjarje aty për aty, por ka qenë ngjarje e rastit”, tha ai.Ndërsa analisti Nexhmedin Spahiu ka treguar se i pari i cili ka dalë pa maskë ka qenë Daut Haradinaj që sipas tij është një meritë shumë e madhe.

Advertisement

“UÇK-ja ka qenë organizatë e fshehtë por që i pari i cili ka dal me fytyrë ka qenë Daut Haradinaj, dhe për këtë i takon meritë e veçantë dhe ndryshe është me dal me maskë, ndryshe me fytyrë”, tha ai në Kanal10.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like