Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Ndryshojnë çmimet e derivatëve

Advertisement

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 ulen për 1,50 denarë/litër, ndërkaq çmimet e shitjes me pakicë të ЕURODIZELIT (D-Е V) dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1) rriten për 0,50 denarë/litër. Nga data 16.11.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 75,00 (denarë/litër)

Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 77,00 (denarë/litër)

Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 68,00 (denarë/litër)

Advertisement

Read Previous

Babai i Thaçit me lot në sy: Nëse ka drejtësi diku duhet me u liru sepse krejt UÇK-ja është e pafajshme

Read Next

Gjykata vendos për Kiçeec