Kuvendi me 63 vota “për” dha “dritë jeshile” për Ministrat Demiri dhe Bajrami

Estimated read time 1 min read

Kuvendi, me 63 vota “për” asnjë “kundër” dhe asnjë “të përmbajtur” zgjodhi Ilir Demirin për Ministër të Shëndetësisë dhe Naim Bajramin – Ministër për Shoqëri Informatike dhe Administratë.

Pas zgjedhjes dy Ministrat e rinj, dhanë deklaratën solemne.

Advertisement

Për shkak të zhvillimeve në ASH, shumica parlamentare, të premten, shkarkoi Ministrat e ASH-së, Azir Aliun dhe Fatmir Mexhitin.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like