Kobra i qeshur në Gjykatë para se të futej në seancën fillestare për vrasjen e të riut nga Kukësi

Estimated read time 1 min read

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë nën përcjelljen e Policisë është sjellë Dibran Hoxhaj me nofkën “Kobra”, ku pritet të mbahet seanca fillestare në rastin ku i njëjti akuzohet për vrasjen e të riut nga Kukësi. Kobra” bashkë me Roland Susurin, Arben Vezajn, Burim Mazrekun dhe Jesmir Badallin akuzohen për vrasjen e Visart Cengut, shtetasit të Shqipërisë në Prizren një vit më parë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like