Dy deputetë grushtojnë njëri-tjetrin në Kuvend

Estimated read time 1 min read

Siç mund të shihet nga pamjet, deputetët përdorin forcën kundër njëri-tjettrit, shtyhen e goditen.

Një episod aspak etik është zhvilluar këtë të martë në Kuvendin e Rumanisë ku dy deputetë janë përleshur fizikisht me njëri-tjetrin jashtë sallës plenare.

Siç mund të shihet nga pamjet, deputetët përdorin forcën kundër njëri-tjettrit, shtyhen e goditen.

Në sherrin fizik u përfshinë Florin Roman, deputet i Partisë Nacional Liberale dhe Dan Vulceanu, deputet i pavarur. Të dy akuzojnë njëri-tjetrin si shkaktarë të sherrit. Autoritetet kanë nisur hetimet./ZËRI

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like