DETAJA nga përplasja në BFI – Silver Xhemaili tenton të futet në zyrë, Qani Nesimi nuk e lejon!

Estimated read time 1 min read

Nga mëngjesi i sotëm janë shkaktuar tensione në Myftininë e Tetovës, pasi myftiu i zgjedhur nga Bashkësia Fetare Islame, Selver Xhemaili tentoi të futet në objektin e Myftinisë, ku ka hasur në rezistencë nga disa persona dhe ish-myftiu Qani Nesimi.

Advertisement

Të dy myftitë për momentin janë në polici. Para objektit të Myftinisë së Tetovës vazhdojnë të qëndrojnë disa persona, ndërsa vërehen edhe forca të policisë.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like