Dëbohet me dhunë nga objekti hotelierik 80-vjeçari nga Gostivari dhe një grua që ishte me të

Estimated read time 1 min read

Me datë 22.05.2024 në ora 13:00 në DPB-Gostivarit, M.J.(80) nga Gostivari ka raportuar se rreth orës 11:30 në një lokal në Gostivar, personi N.N. nga Gostivari, është sjellë në mënyrë agresive ndaj saj dhe shoqes së saj M.G. dhe i ka dëbuar me dhunë nga objekti hotelierik. Janë marrë masat për zbardhjen e rastit.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like