Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Zendeli sërish e ndërpreu seancën e votëbesimit se nuk pati kuorum, mungon një deputet

Advertisement

Edhe në tentativën e tretë, Kuvendi nuk e miratoi rendin e ditës për votëbesimin e Qeverisë, pasi që në sallë nuk kishte 61 deputetë, për të përmbushur kuorumin e nevojshëm.
Nënkryetari i Kuvendit, Fadil Zendeli e ndërpreu seancën dhe tha se do ta vazhdojë gjatë ditës së sotme.
“Plotësisht do të ju informoj se në sa ora do të vazhdojë”, tha Zendeli.

Advertisement

Read Previous

Gjermani, mbi 50 mijë raste të reja me COVID

Read Next

Sela: Më e rëndësishmja është shëndeti i deputetit Kastriot Rexhepi