Zaev: Qeveria e RMV-së së ndan ndihmë prej 6 milion denarë për Kroacinë

Qeveria në seancën e sotme vendosi ndihmën financiare prej 6 milionë denarësh për Kroacinë pas tërmetit të fortë në Petrinje, përcjell nmk-post.com

“Solidariteti është dëshira e parë në këto momente dhe ne do të ofrojmë ndihmë në përputhje me nevojat. Kryeministrit Andrej Plenkovic dhe gjithë qytetarëve kroatë të prekur nga tërmeti i shpreh mbështetje të fuqishme. Në emër të gjithë qytetarëve të Maqedonisë së Veriut shpreh ngushëllimet për viktimat” tha kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev në rrjetin e tij social facebook

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like