Breaking News :

nothing found
26-09-2023

“Zaev me guximin e tij do mbahet mend se jeta”

Advertisement

Zaev do të lërë gjurmë të thella në vendin tonë dhe do të mbahet mend për guximin dhe vendosmërinë e tij për zgjidhjen e disa çështjeve, tha Imer Selmani, ish-deputet dhe analist politik në “Utrinski Brifing”.

“Sigurisht që zgjidhja e mosmarrëveshjes me Greqinë dhe hyrja në NATO do t’i faturohet si meritë, këto janë arritjet tuaja më të larta, ai arriti t’i reduktojë marrëdhëniet ndëretnike në një konstante.
Edhe pyetjet e fundit që u hapën me Marrëveshjen Kornizë për t’u konsideruar të mbyllura, ai arriti t’i mbyllte me guximin dhe kompromisin e tij, i cili pati guximin të jepte dorëheqjen dy vjet para përfundimit të mandatit të tij”, tha Selmani.

Advertisement

Read Previous

Çmimi i energjisë elektrike do rritet për 10%

Read Next

Haradinaj: Hiqeni orën policore, po ua vështirësoni pushimet mërgimtarëve