Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Zaev jep lajmin t r a g j i k: Është shu*ar një familje e tërë

Advertisement

Kryeministri Zoran Zaev ka thënë se lidhur me shkaqet për aksi*dentin do të lejojë që autoritet e Bullgarisë, të kryejnë het*imin, raporton SHENJA.
Zaev tha se ka biseduar me njërin nga udhëtarët i cili ka thënë se të gjithë kanë qenë duke fjetur në momentin kur ka ndodhur shpërthimi.
Tre prej tyre kanë arritur që të thyejnë xhamin dhe disa kanë arritur që të shpëtojnë.
Ai tha se do të jenë falënderues autoriteteve bullgare nëse arrijnë që zbulojnë aryset e aksi*dentit dhe të njëjtat do t’i ndajnë me qytetarët e Maqedonisë.
Poashtu Zaev tha se në mesin e vikt*imave ka një familje të tërë si dhe dy shtetas të huaj, një me shtetësi të Belgjikës dhe një të Serbisë. /SHENJA/

Advertisement

Read Previous

Autobusi është i kompanisë “Besa Trans”, po kthehej nga ekskursioni në Turqi

Read Next

Shkaqet e aksi*dentit sipas autoriteteve Bullgare