Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Xhaxhai tregon versionin e vr*asjes, çfarë ndodhi në mes Albertit dhe babait të tij?

Advertisement
Ismet Krasniqi ka thënë se vëllai i tij, Skender Krasniqi, e ka vr*arë pa dashje djalin e tij, Albertin.

Skender Krasniqi para mediave se Alberti ia kishte dhënë babait të tij ar*mën që e kishte blerë, ndërsa ai rastësisht kishte shtë*në drejt tij, pa e ditur se brenda ishte një pl*umb.

“Së pari i falenderoj të gjithë ata që kanë qenë pjesëmarrës në varrim. Për fat të keq, në familjen tonë ndodhi një fa*tkeqësi që ndodh shumë shpesh nëpër shumë vende të botës, edhe në Kosovë. Rastësisht djali i vëllait e ka blerë një pis*to*letë, ia ka tregu babait të tij, pl*umbi ka qenë brenda dhe ai ka qenë vëllai tu këqyrë çfarë ka, ka kë*rsit pl*umbi dhe e ka marrë një.. Ai vëllai ka qenë faktikisht i pa*ralizuar”, tha ai.

“Apel me pasë kujdes se ar*ma është e shejtanit, jo e njerit. Por për fat të keq rinia e sotit janë mësu me atë”, shtoi Krasniqi.  /Lajmi.net/ 

Advertisement

Read Previous

Kurz: Pa marrëveshje me Kosovën, Serbia nuk mund të hyjë në BE

Read Next

Deputeti i dë*nuar për pëd*hunim në funksion të lartë shtetëror