Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Xhaferi: Shpresojmë se në vitin 2021 të tejkalojmë pandeminë

Advertisement

Kryetari i kuvendit, Talat Xhaferi, në mesazhin e tij të fundvitit theksoi se viti që po e lëmë pas do të shënohet për anëtarësimin e vendit në NATO, por edhe për pandeminë Kovid-19 e cila mori shumë jetë njerëzish në vend dhe botë.

Ai gjithashtu shfaqi shpresë për tejkalimin e pandemisë në vitin 2021.

Advertisement

Read Previous

Zaev: Investitorë nga Katari interesohen për Kodrën e Diellit

Read Next

Filipçe: Ashtu si unë, edhe ju duhet të jeni shembull dhe të festoni në shtëpi