Breaking News :

nothing found
26-09-2023

VMRO-DPMNE: Nuk do ta politizojmë rastin, por qytetarët duhet ta mësojnë të vërtetën

Advertisement

VMRO-DPMNE për shkak se akoma në vend është ditë zie, dhe për shkak të respektit ndaj vikt*imave nuk ka ndërmend ta politizoj rastin, dhe as që do ta bëj në të ardhmen, thonë nga VMRO-DPMNE-ja. Megjithatë sipas partisë së Mickoskit opinioni pas mbarimit të zi*së, nesër në një konferencë për shtyp meriton që ta mësoj të vërtetën. “Duhet të sqarohen disa di*lema të cilat u imponuan në opinion, në tentim për tu mbuluar rasti, dhe të shmanget përgjegjësia e dikujt. Pyetjet kyçe që japin një fotografi të qartë për rastin, patjetër të përgjigjen. Jemi të tmerruar se si pushteti tenton të minimizoj përgj*egjësinë, kur e dimë se të gjitha mekanizmat dhe institucione janë në duart e saj. Është më se e qartë se këto lësh*ime kanë zgajtur me vite, vetëm e vetëm për mosinteresimin e pushtetit, por dhe sistemi i saj i korr*uptuar”, thonë nga VMRO-DPMNE.

“Qytetarët prej nesër e më tej, meritojnë që ta mësojnë të vërtetën, që të mos përfundoj ky rast sikurse dhe përgjegjësia për Spitalin Modular në tetove apo aksi*dentin tra*gjik në Llaskarcë”, thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE-së.

Advertisement

Read Previous

A do të jetë Alternativa pjesë e pushtetit? Nesër vendosin organet partiake

Read Next

Kryeprokurori bullgar vjen në Shkup për t’i marrë mostrat e ADN-së për identifikimin e viktimave