Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Virusi korona në Izrael, autorizohet vaksinimi i fëmijëve mbi 5 vjeç

Advertisement

Pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës, edhe Izraeli i ka hapur rrugë vaksinimit kundër koronavirusit të fëmijëve mbi 5 vjeç.
Të miturit do të marrin vaksinën e Pfizer dhe Biontech dhe sipas ekspertëve do të përdoret vetëm 1/3 e dozës.
Ministria e Shëndetësisë në Izrael shprehet se të dhënat tregojnë se përfitimet nga vaksinimi janë më shumë se rreziqet.
Në verë, Izraeli kishte nisur fushatën për dozën e tretë të vaksinës dhe nisi vaksinimin e fashës 12-17 vjeç.

Advertisement

Read Previous

Arsovska përgatitet për dimrin: Këtë vit bora nuk do të na befasojë

Read Next

Dalin shifrat me Covid në Maqedoni