Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Vëllezërit binjak Ahmeti dhe prindërit e tyre do të va*rrosen të shtunën

Advertisement

NDRYSHIM I DITËS SË V*ARRIMIT❗️

Vllezër të nderuar tash na informuan se ku*fomat i sjellin nesër, por përshkak të ceremonive dhe nderimeve shtetrore që është planifikuar t’u bëhen vik*timave, va*rrimi do të shtyhet për ditën e shtune 4.12.2021

Va*rrimi i vllaut tonë
Avni Ameti (Bardhi) dhe familjes së tij (që ishin pjesë e vik*timave të trexhedis së Bullgarisë) do të bëhet pasnesër pra ditën e shtune më 4 Dhjetor 2021 në kohë të namazit të drekës tek varrezat e fshatit Vishticë (Kumanovë).

Tubimi i familjes bëhet te banesa e Imer Bardhit në lagjen veri në këtë lokacion

Kosturska

Advertisement

Read Previous

Rama: S’kam për të marrë kurrë patentë, nuk e ngas dot makinën sepse kam këmbët e gjata

Read Next

Zgjedhje të parakohshme, në pranverë?