“Vde*kja e Rexhail Qerimit”, reagon BESA. Ja çfarë thonë

Advertisement

Nga Lëvizja Besa kanë reaguar pas lajmit për vde*kjen e Rexhail Qerimit, i dënuar me bu*rgim të përketshëm për rastin “Alfa”. Nga kjo parti thonë se me këtë rast, ka vdekur edhe drejtësia në Maqedoninë e Veriut.“Zvarritja e rasteve të montuara politike dhe mungesa e drejtësisë, ka çuar Maqedoninë e Veriut shumë hapa prapa. Vd*ekja në burg e njërit nga të akuzuarit e rastit “Alfa” tregon edhe njëherë mos funskionimin e shtetit ligjor dhe mos vendosjen e drejtësisë në vendin e duhur Vd*ekja e Rexhail Qerimit është vd*ekje edhe për drejtësinë në vend dhe vd*ekje për ata që për shumë vite nuk arritën ta zgjidhin këtë rast.

Lëvizja BESA vlerëson se drejtësia për rastin “Alfa” duhet të sillet në vend që të ndjerit të pafajshëm shpirti t’i prehet në paqe”, thuhet në reagimin e Lëvizjes Besa.

Advertisement

Read Previous

Австриец се заканил дека ќе уб*ива невакцинирани луѓе

Read Next

20 најчести симптоми на омикрон

%d bloggers like this: