Vazhdojnë skandalet në ETC: Gjendet një copë hekuri në sallamën e kompanisë kosovare në ETC (PAMJE)

Estimated read time 1 min read

Ky produkt i sallamit të gjedhit është blerë në rrjetin e marketeve ETC në Ferizaj.

Produktin kjo familje e kishte blerë më 9 mars të këtij viti, dhe e kanë hapur gjatë ditës së sotme.

Insajderi po ashtu mëson se këtë gjë e ka hasur një familje e një prokurori vendor, dhe që pritet që ai të ndërmerr hapa hetimor.

Advertisement

Gjatë këtij viti në Kosovë janë konfiskuar mijëra kilogram mish, të cilët është konstatuar të jetë me afat të skaduar e i prishur.

Floren është kompani kosovare, e cila merret me prodhimin e prodkteve të mishit, siç janë sallamat, proshutat suxhuku etj.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like