Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Vazhdojnë gabimet drejtëshkrimore në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut

Advertisement

Vazhdojnë gabimet drejtëshskrimore në gjuhën shqipe, në Maqedoninë e Veriut.
Në tabelën e re të pagesës së parkingut, në vend se të shkruhet se në ditët e festave shtetërore është pa pagesë, aty është shkruar: Pa pagesë, e diel dhe festat stet ë rore.

Kjo tabelë është vendosur në Qendrën Tregtare Mavrovasja.

Advertisement

Read Previous

Kosovari mashtrohet nga tre ganezë, paguan rreth 4 mijë euro për t’i tërhequr 16 milionë dollarët e “trashëguar”

Read Next

Ulje çmimesh në derivatet e naftës