Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Valoni vëllau i Visarit të aksidentuar falenderon rininë e Sllupçanit

Advertisement

Duke përcjellur vëllaun për në banesën e fundit, Valoni tepër i mërzitur por edhe i nderuar që Rinia e Sllupçanit në mënyr të mrekullueshëm organizuan varrimin e vëllaut të tijë.

Ju kujtojm se Visari ishte njëri nga ato 45 viktimat e aksidentuar në Sofje të Bullgaris dhe ato sot në mënyr të organizuar u kthyen nga shteti fqinjë dhe iu dorzuan familjarëve pêr ceremonin e varrimit.

Rinia e Sllupçanit me moton ,,Edhe unë jam Visari “ pritën dhe përcollën për në banesën e fundit Visarit 23 vjeçar.

Advertisement

Read Previous

Ky është emoji që është përdorur më së shumti në vitin 2021

Read Next

Ahmeti: Bashkëqytetarët tanë i përcollëm me nderime të larta shtetërore