Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Ulje çmimesh në derivatet e naftës

Advertisement

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 5,28 % në raport me vendimin e datës 29.11.2021.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 dhe të ЕURODIZELIT (D-Е V) ulen për 3,50 denarë litër, ndërkaq çmimi i shitjes me pakicë i VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1) ulet për 3,00 denarë litër.Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 3,016 denarë/kilogram dhe tani do të jetë 38,527 den kg.

Advertisement

Read Previous

Vazhdojnë gabimet drejtëshkrimore në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut

Read Next

E rëndë në Tiranë! I riu i gr*abit çantën me dh*unë një vajze më pas qëllon me thikë një qytetar që tentoi ta ndalojë!