• 28-11-2021

TV-Telma: Në Haraçinë u gjet ma*ri huana e vje dhur në Vallandovë

Në ak*sionin e policisë në Haraçinë të Shkupit është gjetur kana*bisi i vjedhur ditë më parë me kamion nga një depo e përpunimit në Josifovë, në masë prej 2 tonësh, bën të ditur TV-Telma. Sipas informacionit jozyrtar të këtij televizioni burime nga policia kanë konfirmuar në aks*ionin në Haraçinë kanë marrë pjesë dhjetëra oficerë policie, duke përfshirë pjesëtarë të forcave speciale  të policisë, si dhe inspektorë kriminalistikë.

 

 

Lënda e palejuar është me peshë dy ton dhe u vodh nga një fabrikë përpunimi në Josifovë të  Valandovës, të enjten në mëngjes. Ngarkesa u vendos në një kamion në 200 kuti. Magazina ku u mor mari*hu*ana u sigurua në një pjesë të fshatit ku nuk kishte lëvizje të madhe të njerëzve dhe lëvizja në atë zonë nuk u lejua për arsye sigurie. Fabrika kishte të gjitha licencat për prodhimin dhe përpunimin e vajit për nevoja mjeksore.

 

Për më shumë shihni lajmin:

https://telma.com.mk/2020/12/07/%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-2-%d1%82%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%85%d1%83%d0%b0%d0%bd/?fbclid=IwAR2OZryY5ib6bUszbZRTQGCGgxpiLY75KA6FpCMjnJLXRFufVbkFBBwOhQ4

Read Previous

Kapet shoferi i veturës i cili shkeli këmbësorin në Sllatinë

Read Next

Milan, Inter dhe Juventus në luftë për titull

%d bloggers like this: