• 25-10-2021

Trump nuk heq dorë: Në 2024 do të rimarrim Shtëpinë e Bardhë

WASHINGTON, DC – DECEMBER 08: US President Donald Trump arrives to speak at the Operation Warp Speed Vaccine Summit. on December 08, 2020 in Washington, DC. The president signed an executive order stating the US would provide vaccines to Americans before aiding other nations. (Photo by Tasos Katopodis/Getty Images)

Donald Trump nuk heq dorë nga ambicia e tij për t’u rikthyer në Shtëpinë e Bardhë në zgjedhjet e ardhshme presidenciale që do të mbahen në vitin 2024, përcjellë Nmk-post.
Gjatë një takimi me politikanët republikanë dhe financuesit e partisë së tij në Mar-a-Lago, ish-presidenti u shpreh se “në 2022 do të marrim Dhomën e Pëfaqësuesve, Senatin dhe në 2024 dhe Shtëpinë e Bardhë”, raporton A2.
Trump nuk harroi të sulmonte dhe presidentin Biden gjatë këtij takimi duke thënë se ka një axhentë jo popullore dhe një nga dështimet e tij është pikërisht çështja e emigracionit.

Read Previous

Ky shtet ka regjistruar vetëm një të infektuar me virusin korona

Read Next

Kaq persona kanë shkelur orën policore brenda 24 orëve në Maqedoni

%d bloggers like this: