• 28-11-2021

Transportuesi bullgar: Është e pamundur që autobusi i ri të di*gjet në atë mënyrë

Pronari i njërës prej kompanive më të mëdha të transportit në Bullgari, Sebahatin Ismail, për portalin bullgar “Haskovo” ka folur lidhur me aksi*dentin tra*gjik në Bullgari.
Ai deklaron se ka ndodhur diçka shumë e çuditshme, pasi sipas tij, është e pamundur që autobusi të digjet për një kohë shumë të shkurtër.
Ismail pohon se të gjithë autobusët e prodhuar pas vitit 2018 dhe veçanërisht nga marka “Mercedes” kanë sisteme sigurie të integruara, ku përfshihet edhe instalimi i zjarrf*ikësve./Albeu

Read Previous

Deliu-Kodra: Deklarata për të akuz*uarit në rastin “Kumanova”, është nxjerr nga konteksti

Read Next

Rastet me Covid në Maqedoni, rritet vdekshmë*ria

%d bloggers like this: