Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Tragjedia: Prokuroret bullgar arrijnë në Shkup

Advertisement

Hetuesit nga Republika e Bullgarisë qëndrojnë në Shkup për të marr mostrat dhe t’i bëjnë ADN analizat. Pas përfundimit të të cilave trupat e viktimave nga tragjedia e 23 nëntorit do të mund të transportohen në Shkup, dhe më pas tu dorëzohen anëtarëve të familjeve të tyre që të mund të kryejnë ceremoninë e varrimit.

Advertisement

Read Previous

ASH reagon për aksid*entin tra*gjik në Bullgari

Read Next

Identifikohet rasti i parë me variantin Covid-HIV Aids në Europë