Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Tetovë/ Verifikohen Të Gjithë Mandatet E Këshilltarëve Komunal

Advertisement

Kryetarja e Komisionit Komunal për miratimin dhe verifikimin e mandateve të këshilltarëve të rinjë ka deklaruar se të gjithë këshilltarëve u verifikohet mandati.
Ndryshe, Komuna e Tetovës numëron 31 këshilltarë, dhe sot mbahet seanca konstituive. Dhe gjatë ditës së sotme pritet të formohet edhe shumica.
Kreu i Komunës, Kasami tha se do të bashkëpunojë me të gjithë këshilltarët, pavarësisht partive prej nga vijnë

Advertisement

Read Previous

Krasniqi i drejtohet Kurtit: Lexoje me kujdes rezultatin e zgjedhjeve lokale

Read Next

Tetovë – Kasami siguron shumicën në Këshill – Ja kush u zgjodh kryetar