• 23-09-2021

Tetovarja vjedh të njohurin e saj me aplikacion telefoni. Ja sa është vlera

Tridhjetë e nëntë vjeçar E.S. nga Tetova fitoi kallëzime penale për dyshime për vjedhje. Në disa raste, ajo transferoi para nga llogaria një të njohurit të saj, në llogarinl e vet bankare.

Sipas policisë së Tetovës, gjatë tetorit dhe nëntorit, gruaja në fjal[, nëpërmjet një aplikacioni të telefonit celular, nëpërmjet telefonit të të dëmtuarit J.N., ka arritur të transferoj në llogarinë e vetë bankare rreth 518 mijë denarë. Për këtë vepër të saj, ajo tashmë do të përgjigje për veprën penale fitim të paligjshëm pasuror.

Read Previous

Bullgaria mbështet Republikën e Maqedonisë Veriore me grante në vler rreth 300 mij euro

Read Next

Merkel: Vaksinimet për koronavirusin mbeten vullnetare

%d bloggers like this: