Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Temperaturat e ulëta, Ja çka apelon ministria për qytetarët

Advertisement

Maqedoninë e Veriut gjatë ditës së nesërme do ta përshkruajnë temperatura të ulëta, për këtë, Ministria e Shëndetësisë ka dërguar apel te qytetarët se si të mbrohen nga i ftohti.

“Popullatës i rekomandohet të t’i kushtohet kujdes mbrojtjes së shëndetit, veçanërisht duke mbajtur rroba të ngrohta, këpucë adekuate për borë dhe akull, përdorim i shpejtë i lëngjeve të ngrohta, ikje nga alkooli, sepse e rrit rrezikun e hipotermisë si dhe përdorim i rregullt i terapisë tek të sëmurët kronike dhe në rast të vështirësive në frymëmarrje, rekomandohet qytetarët menjëherë të paraqiten te mjeku amë”, kanë apeluar nga MSH-ja.

Rekomandohet që mos të bëhet aktivitet fizik në të hapu dhe gjatë lëvizjes, të keni kujdes në hapësira të rëshqitshme.
Njoftojnë se vendi ka hyrë tashmë në fazën e verdhë./TV21

Advertisement

Read Previous

Janë gjetur të gjitha patentat e “blera” të përpunuara nga zyrtarë të MPB-së

Read Next

Gjyshes Nafije nga Kërçova edhe zyrtarisht i kthehet prona