Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Të premten pritet të vërtetohet dorëheqja e Zaevit në LSDM

Advertisement

Komiteti Qendror dhe Komiteti Ekzekutiv i LSDM-së, të premten do të diskutojë për dorëheqjen e kryeministrit dhe kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev i cili e dha pas humbjeve në zgjedhjet lokale.

Mbledhja e organeve partiake duhej të mbahej dje, mirëpo për shkak të aksidentit që ndodhi në Bullgari, e njejta u anulua.

Në këtë mënyrë të premten duhet të vërtetohet dorëheqja e Zaevit dhe të fillojë afati 15 dite për shpallen e zgjedhjeve të brendshme për kryetar të ri të partisë.

Ndërkaq, dje gjithashtu Alternativa duhej të mbante mbledhje ku duhej të vendoset nëse do të hynte në Qeveri ose do të mbetet në opozitë, mirëpo për shkak të aksidentit në Bullgari edhe kjo parti e anuloi mbledhjen. /SHENJA/

Advertisement

Read Previous

“Karburantë dhe mjete piro teknike”, “Besa-Trans” jep verzionin e saj

Read Next

Taravari për tragj*edinë: Zoti na mbroftë se janë duke ndodhur shumë!