Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Të paktën 7 truproje e përcjellin Kurtin për në qendrën e votimit

Advertisement

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka votuar sot në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale. Ai ka arritur në qendrën e votimit bashkë me një numër të madh truprojesh, të cilët e kanë rrethuar dhe janë kujdesur për sigurinë e të parit të ekzekutivit.

Në pamje shihen të paktën 7 truproje të cilët e përcjellin Kurtin që nga dalja prej makinës dhe futen bashkë me të në qendrën e votimit tek objekti i Fakultetit Juridik në Prishtinë.

Advertisement

Read Previous

Sheiku nga Opoja shkon për të votuar me këngën e Shkurte Gashit

Read Next

Maqedonia e Veriut me nivel më të ulët të korrupsionit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor