Breaking News :

nothing found
17-08-2022

“Target- Fortesa”, Mijallkov mund të përgjonte biseda nga zyra e tij

Advertisement

Prokurorët në rastin “Target-Fortesa”, në fjalët e tyre përfundimtare, pohuan se drejtori i atëhershëm i Drejtorisë për Siguri Kombëtarë, Sasho Mijallkov mund të dëgjonte drejtpërdrejt bisedat nga zyra e tij, e që ishin përgjuar në mënyrë të paligjshme, respektivisht pa urdhër gjykate.

“Kishte lozinkë me të cilët ata mund të dëgjonin biseda direkt nga zyrat. G.G. ishte lozinkë për Goran Grujevski, N.N. për eproren Nadica Nikoliç, ndërsa gjithashtu kishte një lozinkë me emrin “drejtori”, ndërsa drejtor i atëhershëm ishte Sasho Mijalkov”, shpjeguan prokurorët.

Advertisement

Read Previous

Lidija Nedelkova shkarkohet nga posti i gjykatëses supreme

Read Next

Shkëndija bojkoton zgjedhjet ne FFM dhe LFM, ja arsyeja