Breaking News :

nothing found
09-08-2022

Studimi tregon, mjekra e burrave ka më shumë mikrobe se qimet e qenve

Advertisement

Studimi tregon, mjekra e burrave ka më shumë mikrobe se qimet e qenve

Lajmi shqetësues zbulon një studim që arriti në përfundimin se mostrat e mjekrës të vendosura nga shkencëtarët nën mikroskop identifikuan bakteret që ishin të rrezikshme për shëndetin e njeriut. Studimi tregon, mjekra e burrave ka më shumë mikrobe se qimet e qenve

Advertisement

Read Previous

A e dini se cili është vakti më i mirë që hani, për humbje peshe?!

Read Next

“VMRO-ja Nacionaliste” dhe BDI-ja gjatë qeverisjes së tyre i shkaktuan rastet e montuara politike!