Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Spahiu: Nëse do ishte votim i fshehtë Kurti-Rama do të votonin kundër bashkimit kombëtar

Advertisement

Politologu Nexhmedin Spahiu u shpreh se Kurti u deklarua ashtu në Shqipëri dhe pse Rama thotë ashtu është se Kurti ka humbur 2/3 e votave.Ai tha se nëse do të mbahet një votim i fshehtë për bashkimin kombëtar, Rama dhe Kurti asnjëri nuk do të votonte pro këtij bashkim.
Spahiu: Në Kosovë e shohin të arsyeshme që të gënjejë që janë patriotë, ndërsa në Shqipëri nuk e bëjnë. Ky është dallimi. Nuk është se në Kosovë janë më shumë patriotë. Sa i përket pse Kurti u deklarua ashtu në Shqipëri dhe pse Rama thotë ashtu është se Kurti ka humbur 2/3 e votave.

Prandaj ai po i nënshtrohet Ramës duke bërë një ndërrim nga qëndrimet e tij kundrejt Ballkani të Hapur.“Nëse do të mbahen një votim i fshehtë për bashkimin kombëtar, Rama dhe Kurti asnjëri nuk do të votonte pro këtij bashkim. Të dy gënjejnë”

Advertisement

Read Previous

Specialja refuzon lirimin me kusht të Hashim Thaçit

Read Next

Tërmet në Maqedoninë e Veriut