Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Skandaloze, në Maqedoni qytetarët udhëzohen për ta pirë sapunin e lëngshëm

Advertisement

Përkthimet nga gjuha maqedone në gjuhë shqipe shpesh ndodhë që të bëhën me google translate nga marketingu i shumë kompanive të prodhimtarisë e së fundmi kjo mënyrë e përkthimit kq ndodhur dhe tek sapunin e lëngshëm.Në tiketën e të dhënave të sapunit shkruan se ju mund ta pini sapunin e lëngshëm

Advertisement

Read Previous

82-vjeçari humb kontrollin e Ferrarit dhe përfundon brenda qendrës tregtare

Read Next

Gabim laboratori, 400 njerëzve me COVID-19 u është thënë gabimisht se kishin rezultuar negativë në…