Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Simpatizantët e Vetëvendosjes fillojnë festën në disa qytete

Advertisement

Lëvizja Vetëvendosje pas Prishtinës e ka nisur edhe festën edhe Pejë dhe në disa qytete tjera, si Gjilani, Ferizaj dhe Prizereni

Klan Kosova ju sjell pamje nga festa e Vetëvendosjes.

Tani ka përfunduar edhe procesi zgjedhor për zgjedhjet e jastëzakonshme parlamentare të 14 shkurtit.

Nga Lëvizja Vetëvendosje në Pejë kanë deklaruar se kanë shënuar fitore në këtë komunë mbi 51 përqind.

“Zgjedhjet në komunën e Pejës kanë përfunduar pa asnjë incident. Në fillim kemi pasur pengesa për shkak të rrugëve, sepse qeverisja lokale dhe ajo qendrore ka shfaqur pengesa. Nga të dhënat që i kemi ne në Pejë jemi mbi 51 përqind. Êshtë hera e parë dhe vendimtare”.

 

 

Advertisement

Read Previous

Agim Bahtiri: Nuk kemi rezultat të saktë, por i fitojmë mbi 61 deputetë

Read Next

Ka filluar numërimi i votave nga KQZ, këtu mund t’i shihni rezultatet drejtpërdrejtë