Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Shpend Ahmeti ia dhuron një tastierë “të prishur” Përparim Ramës

Advertisement

Përparim Rama sot pranoi detyrë e kryetarit të Komunës së Prishtinës. Gjatë pranim-dorëzimit të detyrës më shumë humor ish-kryetari Shpend Ahmeti ia dorëzoi detyrën e bashkë me të edhe një tastaturë “të prishur”.
Ai tha se me qëllim ia ka hequr dy shkronja kësaj tastature, shkronjen “P” dhe “R”, duke thënë me shaka “për të ia vëshirësu punën” kryetarit të ri.

Ndërkohë, Rama duke qeshur i tha Ahmetit “kam mendu që të kam shok” duke e theksuar se me shkronjën e hequr është edhe Prishtina./21Media

Advertisement

Read Previous

Biden sot pret telefonatën më të rëndësishme si president

Read Next

Nëse shihni parregullësi tek çmimet, thirrni në këtë numër