Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Shkupjani ia dhuron shtëpinë familjarit të mbetur pa kulm mbi kokë

Advertisement

Të nderuar vëllezër dhe motra, të gjithë ju që u shqetësuat dhe u brengosët për gjendjen e familjes së Shaban Ibrahimit nga fshati Bojanë! Allahu ndegjojë lutjet tona dhe të familjes Ibrahimi. Para pak çastesh bashkë me agën Shaban morëm një lajmë të gëzueshëm për familjen e tyre.

Një familjarë i afërt i agës Shaban sot ju fali shtëpin e vet dy katëshe dhe të veshur komplet familjes të Shaban Ibrahimit. Allahu e shpërbleft me më të mirat e veta që ka, donatorin dhe familjen e tij.

Bamirësin Allahu kurr mos e humbt!

Në emër të familjes Ibrahimi ju falemenderojm dhe lutemi që:
Allahu i madhërishëm i shpërbleft të gjithë ata që na kontaktuan me qëllim për të ndihmuar, të gjithë ata që u brengosen dhe mërziten zemrat e tyre për rastin në Fjal, të gjithë ata që bënë Sharre Apelin për ndihmë dhe u lutën për këtë familje.

Treguam se në Bojanë ka njerëz human dhe të mëshirëshëm, Allahu ju dalt në ndihmë të gjithë atyre që janë të sprovuar me këtë lloj sprovë. Amin! /dçp

Advertisement

Read Previous

Soni: Nuk u ndava nga bashkëshorti për shkak të tradhtisë

Read Next

E dashura e Seldit reagon pas lajmeve për ndarjen