Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Shkupi do të shndërrohet në qytet digjital me ndriçim inteligjent

Advertisement

Telekomi i Maqedonisë ka fituar tenderin nga Qyteti i Shkupit, për prokurimin dhe implementimin e sistemit inteligjent të ndriçimit të qytetit. Marrëveshja është lidhur më 13 janar, ndërsa vlera e parashikuar e prokurimit është 401,200,000 denarë.

Në prokurimin publik janë të përfshirë: makina elektrike, aparate, mjete, material harxhues, ndriçues dhe mjete tjera për instalim.

Advertisement

Read Previous

Biden arrin në Kongres për inaugurimin e tij

Read Next

Refuzuan vaksinën anti-covid, pushohen nga puna 7 infermiere në Gjermani