Breaking News :

nothing found
16-08-2022

Shkëndija bojkoton zgjedhjet ne FFM dhe LFM, ja arsyeja

Advertisement

Duke marrë parasysh zhvillimet e fundit rreth kuvendeve zgjedhore për përfaqësim organizativ të futbollit në RMV, sikurse në nivelin lokal (Lidhja Komunale Futbollistike Tetovë), poashtu edhe në nivelin qendror (Federata e Futbollit të Maqedonisë), KF Shkëndija njofton opinionin, institucionet përkatëse, dhe me gjërë, se nuk do të jetë aspak pjesëmarrëse në këtë proces në formën në të cilën veçse është filluar dhe vijon, dhe me këtë edhe nuk do të pranojë validitetin e këtyre zgjedhjeve të organizuara në këtë format jodemokratik, diskreditues dhe jozhvillimor për futbollin, për katër vitet e ardhëshme të mandatit të këtyre zgjedhjeve.

Duke marrë parasysh zhvillimet e fundit rreth kuvendeve zgjedhore për përfaqësim organizativ të futbollit në RMV, sikurse në nivelin lokal (Lidhja Komunale Futbollistike Tetovë), poashtu edhe në nivelin qendror (Federata e Futbollit të Maqedonisë), KF Shkëndija njofton opinionin, institucionet përkatëse, dhe me gjërë, se nuk do të jetë aspak pjesëmarrëse në këtë proces në formën në të cilën veçse është filluar dhe vijon, dhe me këtë edhe nuk do të pranojë validitetin e këtyre zgjedhjeve të organizuara në këtë format jodemokratik, diskreditues dhe jozhvillimor për futbollin, për katër vitet e ardhëshme të mandatit të këtyre zgjedhjeve.

Duke marrë parasysh zhvillimet e fundit rreth kuvendeve zgjedhore për përfaqësim organizativ të futbollit në RMV, sikurse në nivelin lokal (Lidhja Komunale Futbollistike Tetovë), poashtu edhe në nivelin qendror (Federata e Futbollit të Maqedonisë), KF Shkëndija njofton opinionin, institucionet përkatëse, dhe me gjërë, se nuk do të jetë aspak pjesëmarrëse në këtë proces në formën në të cilën veçse është filluar dhe vijon, dhe me këtë edhe nuk do të pranojë validitetin e këtyre zgjedhjeve të organizuara në këtë format jodemokratik, diskreditues dhe jozhvillimor për futbollin, për katër vitet e ardhëshme të mandatit të këtyre zgjedhjeve.

Advertisement

Read Previous

“Target- Fortesa”, Mijallkov mund të përgjonte biseda nga zyra e tij

Read Next

Bastri Bajrami: Ligji për letërnjoftime do të miratohet