Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Se ks deri në 12 herë në ditë, zbulohet sekreti i grekëve të lashtë

Advertisement

Në Greqinë e lashtë, koncepti i martesës dhe zakonet ndër-martesore për të bërë dashuri ishte krejtësisht i huaj për ato që mund të kemi mësuar në kohët moderne.

Roli e femrave në antikitetin greko-romak zakonisht pranohet se kanë qenë një nga vartësitë ndaj meshkujve. Në disa raste, nga gratë pritej të përdornin të gjitha llojet e mash trimeve për të kënaqur dëshirat dhe dëshirat se ksuale të bashkëshortëve të tyre, disa prej të cilave kufizoheshin me tor tur uese.

Mashkulli, i ndihmuar nga mjete të ndryshme natyrore ishte në gjendje të kënaqte partnerin e tij në aspektin erotik dhe oreksin e tij të pangopur për se ks deri në 12 herë në ditë!

Sipas librit “Miti i pr ostitu cionit të shenjtë në antikitet” nga historiania Stephanie Budin, kishte një numër përgatitjesh të dizajnuara për të përmirësuar performancën se ksuale të burrave. Disa prej tyre i mundësuan atyre të arrijnë një zgjim të përhershëm. Mjalti në kombinim me specin ishte një nga përbërësit më të zakonshëm dhe të fuq ishëm për t’u përgatitur për të bërë se ks.

Një tjetër ‘vi agra’ sekrete që përdornin adhuruesit e lashtë ishte një su bstancë indiane që shkaktonte zgjime të forta çdo ditë. Ajo u morë nga gjethet e aplikuara dhe vendosej në organet gje nitale të mashkullit duke i dhënë atij takime epike me një grua.

Për të mos patur zgjim të përhershëm që bima ofronte, çiftet do të përdornin disa pika vaj ulliri si parandalim./abcnews.al

Advertisement

Read Previous

Prej nesër pritet të jetë në funksion ueb faqja për paraqitje për vaksinim kundër Kovid-19

Read Next

Mickoski: Personat që ishin në shënjestër të “bombave”, sot janë në koalicion qeverisës