Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Sadiki për “BTV”: Nëse kjo tra*gjedi nuk zbardhet, do të ketë shumë pasoja!

Advertisement

Kreu i Komunës së Studeniçanit, Azem Sadiki, mëngjesin e sotëm ka folur për televizionin bullgar “BTV” në lidhje me me ak*sidentin tr*agjik në autostradën Struma të Bullgari, ku 16 nga 45 vi*ktimat ishin prej Komunës së Studeniçanit, përcjell TV21.
“Fatke*qësisht komuna jonë ka numrin më të madh të të vd*ekurve në ak*sident. Ishte një ditë shumë e tri*shtuar. Familjet arritën të va*rrosnin më të dashurit e tyre që humbën jetën në ak*sidentin e rëndë në trafik. Le të mos ndodhë më kurrë”, tha Sadiki. Ai tha se ka informacione se një i mbijetuar ishte kthyer në autobusin e djegur për të shpëtuar, ndërsa më pas është dj*egur edhe vetë.

“Për të afërmit dhe për ne si komunë është e rëndësishme që të zbardhet rasti. Ne duam të dimë të vërtetën. Kemi shumë dyshime. Thuhet se autobusi ka qenë pa licencë dhe duhet të zbulohet se çfarë është bartur në autobus dhe nëse ka pasur ndonjë gjë të kundërligjshme. Mendimi ynë është se njerëzit nuk kanë vd*ekur nga aks*identi, por nga zjarri në vetë autobus. Kemi informacione se një fëmijë ka arritur të zbresë nga autobusi, është kthyer për të shpëtuar një familjar dhe është d*jegur. Nëse kjo tra*gjedi nuk zbardhet, do të ketë shumë pasoja. Shpresa është që Bullgaria është anëtare e BE-së dhe do të ketë hetime të drejta dhe kjo është kërkesë edhe e familjeve edhe e neve si komunë”, tha Sadiki./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Katër kandidatë për kryetar të LSDM-së, ja kush janë!

Read Next

Milaim Zeka: Tomë Gashit ke qenë gjykatës i Millosheviqit (Dokument)