Breaking News :

nothing found
09-08-2022

Rrëfim i dhimbshëm i prostitutës nga Shkupi

Advertisement

Rrëfimi i një qytetari të Shkupit *: Anabela tregon se si është dhunuar, por vetëm ajo gjë e përmbush

Anabela 30-vjeçare nga Shkupi në një intervistë për Dnevnik tregon për jetën e saj si post*tka.

– Shumica më quajnë vajzë, prostitutë, por nuk e kam problem, sepse është zgjedhja ime, puna dhe jeta ime.

Por megjithatë jam bashkëqytetare, fqinje, motër, bijë, shoqe, por edhe shitëse dashurie dhe kënaqësish seksuale.

Unë jam rreth të tridhjetave dhe kam 13 vjet që fitoj para duke shitur kënaqësitë seksuale.

Që kur mbusha 18 vjeç, kuptova se asnjë punë tjetër nuk më përmbush.

Dhe nuk doja që dikush të abuzonte me mua për një rrogë të vogël. E zgjidha çështjen e banesës dhe të jetës për ta zgjidhur vetë, për të fituar bukën e gojës me të vetmen punë që më jep kënaqësi dhe kjo është gjithçka.

Në fillim kam qenë e humbur, kam qenë shumë herë në hall për këtë, por tani e di mirë se çfarë po bëj, thotë Anabela.

Annabela thotë se edhe ajo ishte në rrugë duke kërkuar klientë nëpër lokale dhe miq. Tani ajo ka klientë të rregullt që kthehen, ndaj është e sigurt se me kë ka të bëjë.

Por ajo është në rrezik të vdekjes kur punon për herë të parë me një të huaj.

– Çdo ditë vuaj nacionalitete të ndryshme – mendore, fizike, seksuale dhe ekonomike, por për shkak të kriminalizimit nuk mund të denoncoj rastet e dhunës, jam në anën tjetër të ligjit.Shuplakat që marr nuk e dëmtojnë vendin, ato më lëndojnë mua. Jam i vetëdijshëm se puna ime është moralisht e papranueshme.

“Nuk pendohem për asnjë ditë”, tha Anabela, duke shtuar se do të shfaqej në të gjitha marshimet për të tërhequr vëmendjen e të gjitha grave që u vijnë burrat tek ajo, të gjithë burrave që do të vijnë dhe do të duan të vijnë tek ajo.

Burimi: skopjeinfo.mk

Advertisement

Read Previous

Shqiptari që nokautoi Serbin për 10 sekonda

Read Next

Првиот лет Софија – Скопје на 11 февруари