Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Rexhepi premton përmirësimin e kushteve më burgun e Idrizovës

Advertisement

Drejtori i ri i Burgut të Idrizovës, Rexhep Rexhepj ka njofruar se sot vizitoi të gjitha krahërt e burgut.

Rexhepi ka thënë se ka shumë gjëra që duhet ndryshuar dhe se shumë shoejt do të fillojnë me përnirësimin e kushteve në këtë institucion.

Shkrimi i plotë i Reshepit:
Pas marrjes së detyrës së re, vizitova të gjitha krahët e Burgut të Idrizovës. Pata mundësi të shoh nga afër kushtet dhe problemet. Është evidente se ka mjaft gjëra që duhet të rregullohen. Kam marr obligim që në afat sa më të shpejt të fillojmë me përmirësimin e kushteve në këtë institucion,

Advertisement

Read Previous

Shqiptarët e tallën se kërkoi të drejtat e saj, Vjollca bën vetëvrasje pasi u braktis edhe nga djemtë

Read Next

Shpesh menoj me vjerr veten’: Ish-ushtari i UÇK-së që 21 vite në kushte të mjerueshme