Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Rexhepi drejtor i Burgut të Idrizovës, Emini drejtor në Klinikën e Psikiatrisë! Emrat të tjerë nga Alternativa që do të drejtojnë institucione

Advertisement

Partia e Gashit, Alternativa pritet që ditët në vijim të bëj të ditur edhe emrat e tjerë të posteve që ka fituar. TV21 jozyrtarisht nga burime brenda partisë ka mësuar edhe bartësit e disa funksioneve tjera mjaft të rëndësishme.

REXHEP REXHEPI – DREJTOR I BURGUT TË IDRIZOVËS.

BEHAR EMINI – KLINIKA E PSIKIATRISË, DREJTOR EKONOMIK

ERHAN ZUBERI –KLINIKA E FËMIJËVE, DREJTOR EKONOMIK

AMIR BILALLI – ZV/DREJTOR AGJENCIA PËR RINI DHE SPORT,

LIRIDON BAFTIJU – DREJTOR NË QENDRËN PËR PUNË SOCIALE, SHKUP

Në lidhje me: Emrat nga Alternativa që do të drejtojnë ministri e drejtori

Advertisement

Read Previous

Gazetari vë në siklet Vuçiqin: Përgjigju shqip (video)

Read Next

Ja kush do të udhëheq me Agjensionin për punësim